Cool Stuff

Jason Momoa a făcut o schimbare radicală de look

Nu s-a ras în cap și nici nu a renunțat deocamdată la plete, doar parțial.

Jason Momoa a adoptat un nou look și acesta a fost însoțit și de un îndemn pentru toți fanii săi și nu numai.

Actorul în vârstă de 43 de ani și-a tăiat o parte din plete și a împărtășit momentul în care se tunde cu fanii de pe Instagram. 

„Pentru noi începuturi, să răspândim aloha. Să ne protejăm mai bine pământul și oceanele. Trebuie să facem tot ce putem să eliminăm plasticul de unică folosință din viețile noastre și din oceanele noastre. Sticlele de plastic, pungile de plastic, ambalajele, ustensilele, toate”,  a fost mesajul lui Momoa pentru urmăritorii săi în descrierea care a însoțit clipul în care se tunde.

În filmare se poate vedea cum o femeie îi tunde pletele lungi, împletite, cu o mașină de tuns. Jason arată la cameră una dintre codițele tăiate, dar tot în filmare se poate vedea că actorul nu a renunțat în totalitate la plete. El s-a tuns doar în părți și a păstrat pletele de pe mijloc, care cel mai probabil vor fi prinse într-o coadă în genul celor „viking”.

Actorul încă nu a postat o poză cu noua tunsoare, însă ea va veni cel mai probabil în zilele următoare. 

Momoa va apărea în foarte multe producții în viitorul apropiat, de la seriale la filme pentru marele ecran sau premiere pe platformele de streaming. Așadar, și schimbarea de look poate fi pentru un nou proiect cinematografic.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.