Cool Stuff

Harry Styles l-a scuipat pe actorul Chris Pine în timpul Festivalului de Film de la Veneția

Nu la fel de grav ca palma dată de Will Smith la Oscaruri, dar un gest extrem de ciudat...

De luni de zile se tot vorbește de debutul regizoral al actriței Olivia Wilde, dar mai mult din cauza unor bârfe apărute în jurul actorilor care joaca în acest film, în thrillerul „Don’t Worry Darling”. 

Mai exact, se pare că Wilde și actrița Florence Pugh au ajuns la cuțite din cauza faptului că Pugh joacă în film mai multe scene romantice / erotice alături de Harry Styles, iubitul din viața reală a lui Wilde.

Însă,  pe platoul de filmare ar mai fi apărut niște animozități, chiar între Harry Styles și actorul Chris Pine

 „Don’t Worry Darling” a avut premiera zilele trecute la Festivalul de Film de la Veneția, iar în timpul acestui eveniment, când Styles s-a așezat lângă Chris Pine, care îl aplauda, pe filmări se poate vedea cum Harry îl scuipă pe Pine, iar acesta se oprește brusc din aplauze.  

Nu se știe încă dacă gestul a fost unul intenționat sau doar un accident, dar felul în care se comportă cei doi în întreaga scenă este cel puțin ciudat. Mai ales că Pine a fost surprins și la un interviu recent alături de Harry Styles, în care nu ascunde deloc că se plictisește de moarte de banalitățile pe care colegul său le emite. 

Iată filmarea cu ceea ce acum poartă numele de „Spitegate”:



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.