Kiss Music News

Don Diablo a lansat piesa "All That You Need", inclusă în exclusivitate și în setul său la UNTOLD 2022

Don Diablo își surprinde constant fanii cu noi release-uri sau ID track-uri și fiecare apariție live a sa este spectaculoasă. Spectaculos a fost și DJ set-ul olandezului, de la cea de-a șaptea ediție a festivalului UNTOLD. În premieră pe Cluj-Arena, Don Diablo, care ocupă locul 7 în Top 100 DJ Mag, a dat play unei piese nelansate, ,,All That You Need”. 

Pe conturile de social media olandezul a realizat un top 5 proiecte nelansate, iar fanii au fost interesați de această producție. 



O piesă efervescentă, care a dansat zecile de mii de fani ai festivalului UNTOLD, a fost lansată acum în mod oficial. Don Diablo reușește cu ,,All That You Need” să-și păstreze identitatea audio, sound-ul future house, la care a adăgat vibe-ul de festival. 


Single-ul a fost lansat cu propriul label al olandezului, Hexagon, care recent a fost extins cu o nouă divizie dedicată artei contemporane, HΞXHIBITION, prin care Don Diablo păstrează conexiunea cu zona digitală.   

Pentru Don Diablo a depăși o limită nu a părut niciodată imposibil, este unul dintre artiștii care a experimentat tot de la apariții pline de emoție, până la noile tehnologii.

Olandezul Don Diablo are predigree si puțin din NFT, pentru că e ,,uNForgeTable”; acum dincolo de jocul de cuvinte, boss-ul Hexagon a reușit să vândă primul concert NFT din lume, ,,Destination Hexagonia” cu o sumă uriașă – 1,2 milioane $, echivalentul a 600 cpryptomonede Etherum.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.