Cool Stuff

Kate Middleton a povestit cum Prințul Louis a consolat-o după moartea Reginei

Kate Middleton a povestit oamenilor câteva detalii din viața ei de familie, după moartea Reginei.

În timp ce saluta mulțimea de la Windsor, alături de Prințul William, Kate le-a povestit oamenilor modul în care fiul ei, Prințul Louis, a consolat-o cu privire la moartea Reginei. „Micul meu Louis este foarte drăguț. Mi-a spus, mami, nu-ți face griji, este acum alături de bunicul.” Printul Philip a murit pe 21 aprilie 2021.


Prințul și Prințesa de Wales (noile titluri purtate de Kate și William) au venit însoțiți de Harry și Meghan Markle, spre bucuria și surprinderea celor prezenți. Surse susțin că cei doi au fost invitați în ultimul moment, însă presa speculează că ar putea fi un motiv de reconciliere între frați și soțiile lor. A fost pentru prima oară când au apărut împreună, de când Harry și Meghan au renunțat la atribuțiile regale și s-au mutat în California.

În aceeași după-amiază, William a făcut publică o declarație în care a vorbit despre Elizabeth ca regină, dar și ca bunica lui.


„Joi, lumea a pierdut un lider extraordinar, a cărei dedicare pentru popor a fost totală. Foarte multe se vor spune în zilele următoare despre domnia ei istorică. Însă, eu am pierdut o bunică. Și chiar dacă voi purta doliu pentru pierderea ei, nu pot să nu mă simt recunoscător. Am avut parte de înțelepciunea ei până la această vârstă, iar soția mea a avut parte de 20 de ani de ghidarea și susținerea ei. Copiii mei au petrecut sărbători alături de ea și și-au creat amintiri pe care le vor avea o viață.

A fost lângă mine în cele mai fericire momente ale vieții mele și a fost alături de mine în cele mai dificile. Știam că această zi urma să vină, dar va mai trece timp până când realitatea vieții fără buni să se simtă complet reală. Bunica mea a spus mereu că doliul este prețul pe care-l plătim pentru iubire.

Toată tristețea pe care o vom simți în săptămânile următoare va fi un testament pentru dragostea pe care i-am purtat-o. Îi voi onora memoria și-l voi susține pe tatăl meu, Regele, în toate modurile în care voi putea”, a scris William.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.