Kiss Time Out

Odată cu moartea Reginei, numărul celor care s-au uitat la serialul „The Crown” a crescut cu 800%

Așa cum era de așteptat, în UK, odată cu moartea Reginei, au crescut și vizionările serialului „The Crown.”

Seria documentează viața monarhului de-a lungul mai multor decenii, încă din 1940, dinainte ca tatăl ei, Regele George al VI-lea, să moară, iar ea să urce pe tron. Serialul a avut premiera în 2016, iar de atunci a câștigat numeroase premii, atât pentru producție, cât și pentru jocul actoricesc.

Regina Elisabeta s-a stins din viață pe 8 septembrie, după o domnie de 70 de ani. Moartea ei a stârnit reacții emoționale atât în Marea Britanie, cât și la nivel global, dar i-a făcut pe oameni și să-și dorească să afle mai multe despre ea.

Spre exemplu, între 9 și 11 septembrie, vizionările serialului de mai sus, disponibil pe Netflix, au crescut cu 800% în UK, în State vizionările au crescut de patru ori mai mult, iar în Franța de trei ori mai mult, față de weekendul trecut. Practic, simplu fie spus, a fost remarcată o creștere a vizionărilor la nivel global.

Un nou sezon este așteptat în noiembrie și va portretiza viața familiei regale în anii 1990; Imelda Staunton o va portretiza pe Regină, jucată de-a lungul celor patru sezoane atât de Claire Foy, cât și de Olivia Colman.


Seria a câștigat 11 premii Emmy în 2021, două în 2020, cinci în 2018 și trei în 2017. 

Inițial, show-ul urma să se termine după cinci sezoane, dar un al șaselea sezon a fost anunțat și va acoperi evenimentele din secolul 21.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.