Cool Stuff

Femeile-minune care au câștigat „America's Got Talent” - cât de incredibile sunt momentele lor artistice?

Sezonul al 17-lea „America's Got Talent” are un nou câștigător - The Mayyas!

Grupul feminin de dans din Liban a luat acasă premiul de 1 milion de dolari, asta după ce au fermecat audiențele la nivel global; mai mult, fetele vor fi și headliners într-un show din cadrul Luxor Hotel and Casino din Las Vegas.

The Mayyas au vrăjit publicul încă de la audiții, unde Sofía Vergara a apăsat Golden Buzzer-ul fără să ezite.

„Sunt de Vegas, iar eu aș merge să le văd. Sunt absolut incredibile și într-un anumit mod, reușesc să te hipnotizeze”, a declarat și jurata Heidi Klum. Howie Mandel a avut și el numai cuvinte de laudă și a mărturisit că actul artistic al femeilor este unul dintre cele mai bune pe care le-a văzut în ultimii ani. „Nu poate fi descris în cuvinte, este incredibil”, a mai zis el.


Fondatorul grupului, Nadim Cherfan, a fost profund impresionant de dragostea primită din partea publicului și a spus cum este „incredibil de mândru de toată echipa” pentru ceea ce au reușit să realizeze. „Fiecare moment al acestei experiențe a fost fantastic, de la Golden Buzzer la semifinale, iar acum finala. Nu mai este vorba de titlu, este vorba despre un mesaj pentru oamenii noștri, să aibă încredere în ei și să dea speranță țării noastre, care acum trece printr-o perioadă întunecată.”



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.