Cool Stuff

Timothée Chalamet dezvăluie ce sfat de carieră a primit de la Leonardo DiCaprio

Timothée Chalamet dă din casă.

Tânărul de 26 de ani este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, încă de când a apărut în producția multi-premiată a lui Luca Guadagnino, „Call Me by Your Name.” De atunci și până în prezent, el a jucat în tot felul de producții interesante și diferite, cum ar fi „Lady Bird”, „Beautiful Boy” sau SF-ul „Dune.”

Într-un interviu pe care l-a acordat recent celor de la Vogue UK, Timothée a dezvăluit ce sfat a primit de la un alt actor, unul care pare să fi avut o traiectorie asemănătoare cu a lui în tinerețe, Leonardo DiCaprio.

„Fără droguri grele și filme cu supereroi”, i-a spus Leo lui Chalamet. Cei doi au jucat împreună în 2021, în filmul satiră a lui Adam McKay, „Don’t Look Up”, peliculă nominalizată la Oscar la categoria „Cel mai bun film.”


DiCaprio este renumit pentru modul pretențios în care-și alege rolurile, așa se explică și sfatul pe care l-a oferit colegului său. Leo a cunoscut succesul în 1997, odată cu „Titanic”, iar singurul blockbuster în care a jucat, și pentru care a luat și premiul Oscar, a fost „The Revenant”, în regia lui Alejandro G. Iñárritu.

Traiectoria lui Chalamet pare să ducă în aceeași direcție, cu tot felul de roluri inedite, cum ar fi cel al lui Willy Wonka, din filmul lui Paul King care va avea premiera în 2023.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.