Cool Stuff

Post Malone s-a ales cu o fractură de coastă după ce a căzut pe scenă în timpul unui concert

Artistul a căzut pe scenă, în timpul unui concert din St. Louis, Missouri.

Posty s-a ales cu o lovitură de toată frumusețea, după ce s-a împiedicat de o gaură pe scenă. Incidentul a fost filmat de fanii din public. „Malone era prea rănit să se ridice de pe scenă. După 8-10 minute, medicii și echipa au reușit să-l ridice și să-l ducă afară din public”, a notat un utilizator pe TikTok.

În ciuda loviturii, însă, artistul s-a întors pe scenă, și-a cerut scuze mulțumii, a luat o gură dintr-o bere, și a reușit să-și ducă la final piesa. La o zi distanță, Malone a postat un video pe Twitter, unde le-a mulțumim fanilor pentru răbdare.

„Vă mulțumesc că ați avut răbdare cu mine. De fiecare dată când facem partea acustică din show, chitara stă într-un suport special care se lasă pe scenă, într-o mare gaură”, a spus Posty. El a mărturisit că s-a lovit destul de rău, dar că în prezent se simte bine.


„Mi-au dat câteva pastile de durere, așa că putem continua turneul. Vreau doar să-mi cer scuze tuturor celor din St. Louis, și vreau să vă mulțumesc pentru că ați venit la show. Data viitoare când vin aici, vom face un show de două ore, astfel încât să putem recupera cele câteva melodii pe care le-am ratat.”

Managerul muzicianului, Dre London, a publicat și el un update despre starea artistului: „Mulțumim tuturor pentru urările de bine. Am făcut o serie de radiografii la spital, iar medicii au spus că Posty și-a fracturat câteva coaste. În stilul caracteristic, cel prin care își iubește fanii, el și-a dus la bun sfârșit show-ul. Cu adevărat, nu cunosc niciun artist la fel ca el.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.