Cool Stuff

Blake Lively a postat 10 fotografii „reale” cu ea însărcinată, pentru a-i determina pe paparazzi din fața casei sale să plece

Blake Lively are de transmis un mesaj fotografilor care o hărțuiesc.

După ce a anunțat faptul că așteaptă cel de-al patrulea copil și a apărut cu burtica la vedere în cadrul unui event public, actrița tot nu este lăsată în pace de paparazzi. 

Fotografii de senzațional s-au proptit în fața casei sale, în speranța unor fotografii inedite, motiv pentru care vedeta s-a gândit să le transmită un mesaj puternic, în timp ce profită de puterea social media. Blake a postat 10 fotografii „reale” cu ea însărcinată, alături de prieteni, dar și de soțul Ryan Reynolds, în speranța în care-i va face pe paparazzi să o lase în pace.


„Iată câteva imagini cu mine însărcinată în viața reală, în speranța că cei 11 oameni din fața casei mele care tot speră să vadă unicorni să mă lase în pace. Mă speriați și pe mine și pe copiii mei! Mulțumesc tuturor celor care mi-au arătat iubire și respect și pentru că dați unfollow conturilor și publicațiilor care fac publice fotografii cu copii. Toți aveți putere împotriva lor. Și mulțumesc publicațiilor media care au o politică „fără copii”, faceți diferența. Vă pup”, a transmis Lively.

Actrița este deja mamă de trei fete - James, 7 ani, Inez, 5 ani, și Betty, 2 ani. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.