Cool Stuff

Blake Lively și Ryan Reynolds așteaptă un nou copil - actrița este însărcinată a patra oară

Blake Lively și Ryan Reynolds așteaptă al patrulea copil în viața lor de familie.

Actrița în vârstă de 35 de ani este însărcinată; cei doi mai au trei fete împreună - James (7 ani), Inez (5 ani) și Betty (2 ani). Lively a fost prezentă în cadrul summit-ului Forbes Power Women, unde a pozat într-o rochie cu sclipici, cu burtica la vedere. 


În decembrie, în cadrul unui interviu, Ryan (45 de ani) a vorbit despre cât de important este pentru el să petreacă timp alături de copiii săi și cum asta a avut un rol major în decizia de a lua o pauză de la actorie. Mai mult, Reynolds a povestit și despre cât de mult își dorește să trăiască normal. 

„Vreau ca copiii mei să aibă un program cât mai normal. Timp de mulți ani, când soția mea filma un film, eu petreceam timp cu ei, dar și invers. Pur și simplu făceam acest schimb. Nu prea am muncit în același timp, dar de fiecare dată când eram plecați, copiii erau cu noi. Însă, acum că sunt la școală, au un soi de program normal. Cred că este foarte important pentru dezvoltarea lor și îmi place să fiu un tată prezent. Iubesc să le duc la școală și să le iau de acolo.”

Lively și Ryan sunt împreună din 2010 și s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „Green Lantern.”

Încă de atunci, cei doi par foarte fericiți și bine împreună. Felicitări!


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.