Kiss Time Out

Cele mai urmărite 10 filme online în România în intervalul 12 - 18 septembrie

De această dată surpriza vine chiar de la filmul care s-a plasat pe locul 1.

În săptămâna 12-18 septembrie românii au continuat să se uite în număr mare la cele două producții Disney, care au avut premiera pe platforma de streaming Disney+ pe 8 septembrie -  „Thor: Iubire și tunete” și „Pinocchio”.

Acestea s-au clasat pe locurile 2 și 3 în top 10 cele mai vizualizate filme online în România din săptămâna 12-18 septembrie. 

De această dată, locul 1 a fost ocupat de Netflix, care a pus la dispoziția publicului docudrama (un amestec de documentar și film bazat pe fapte reale) „The Invisibles”.


Acesta a fost lansat în 2017 și spune povestea a patru evrei care au supraviețuit Holocaustului. Aceștia erau adolescenți atunci când a avut loc totul și au reușit să rămână în viață ascunzându-se la Berlin în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Totul e compus din interviuri personale, reconstituire dramatică, imagini de arhivă și narațiune. O producție cu adevărat impresionantă. 

Iată care au fost cele populare filme de pe platformele de streaming printre utilizatorii români în intervalul 12 - 18 septembrie:   


Citește pe Zile și nopți și care au fost cele mai urmărite 10 seriale online în România din ultima săptămână

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.