Kiss Time Out

Selena Gomez oferă fanilor o privire intimă în propria ei minte - artista lansează documentarul „My Mind & Me”

Dacă vrei să o cunoști mai bine pe Selena Gomez acum ai ocazia.

Artista a lansat trailer-ul oficial al documentarului despre ea, intitulat „My Mind & Me”, care va avea premiera pe 4 noiembrie pe  Apple TV+.

Filmul prezintă ultimii șase ani din viața cântăreței, iar în cele 30 de secunde de promo, putem să o vedem pe Selena în diferite momente ale vieții sale, în timp ce zâmbește, râde sau izbucnește în lacrimi.


„Mintea mea și cu mine. Nu ne înțelegem uneori și devine greu să respirăm, dar nu aș schimba pentru nimic viața mea”, a notat vedeta pe contul ei de Instagram.

„După ani de zile petrecuți în opinia publică, Gomez ajunge la o faimă inimaginabilă. Însă, pe măsură ce atinge o nouă culme, o turnură neașteptată o atrage în întuneric. Acest documentar unic și intim îi arată drumul, de-a lungul a șase ani, către lumină”, se arată notat în comunicatul de presă.

În iulie, după ce a împlinit 30 de ani, Gomez a împărtășit lecțiile pe care le-a învățat în ultimii 10 ani.

„Ultimii zece ani au fost o călătorie printre bune, rele și momente minunate pe care nu le voi uita vreodată. Fiecare dintre ele m-au format în omul care sunt astăzi. Sunt cineva care încă învață, dar care este mult mai sigur despre ceea ce contează și ceea ce-și dorește. Cineva care este recunoscător pentru fiecare dar al vieții și fiecare lecție primită pe parcurs. Merg înainte încurajată de mulți oameni puternici din jurul meu. Vreau să mă străduiesc cât pot de tare să iau frumosul și durerosul pe rând și să le las să mă transforme în varianta mea cea mai bună.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.