Kiss Time Out

HBO a lansat un video din noul episod „House of the Dragon”, unde putem vedea prima scenă cu Emma D'Arcy în rolul Prințesei Rhaenyra

Atenție, materialul poate conține spoilere din episodul 5 al serialului.

Episodul 6 din „House of the Dragon” își schimbă parte din distribuție, iar rolul Prințesei Rhaenyra Targaryen va fi jucat de Emma D'Arcy, după ce a fost interpretat până acum de talentata Milly Alcock. Înainte să vedem ce aventuri noi urmează în serie, HBO a lansat un prim video cu prima scenă unde apare actrița.

La câțiva ani distanță de întâmplările din episodul trecut, Rhaenyra naște un băiat alături de soțul ei, Laenor Velaryon, interpretat de actorul John Macmillan. Putem să o vedem pe tânăra mămică în timp ce încearcă să se recupereze după naștere, cu bebelușul în brațe, în drum spre Regină aka Alicent Hightower, jucată acum de Olivia Cooke.

Imaginile lasă de înțeles că relația dintre ele nu a devenit mai bună și prevestesc războiul civil care stă la baza poveștii.


„House of the Dragon” se centrează pe Rhaenyra, numită moștenitoarea Tronului de Fier de către tatăl ei, regele Viserys I Targaryen. Lucrurile încep să se precipite atunci când prietena ei cea mai bună devine soția regelui, iar apoi îi naște un băiat, pe Aegon al II-lea. Toate astea vor duce la unul dintre cele mai sângeroase războaie civile din istoria Westeros.

Primele cinci episoade au încercat să ne prezinte relația dintre cele două prietene, cât și sistemul patriarhal în care au fost crescute, așa că suntem tare curioși să vedem modul în care vor evolua lucrurile.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.