Cool Stuff

A apărut primul trailer pentru westernul „Django”, serialul filmat în România, lângă Brașov

La Racoș s-a construit un orășel întreg pentru filmarea acestui serial.

Django”, serialul western cu nume mari în distribuție, printre care se numără Matthias Schoenaerts, Noomi Rapace, Nicholas Pinnock și Lisa Vicari în rolurile principale, este gata. Filmările de la Racoș, de lângă Brașov, au fost încheiate, iar acum avem și un prim trailer. Serialul va fi difuzat în Franța și Italia, dar cu siguranță va ajunge și la publicul din România. 

În imaginile din primul trailer îl vedem pe Matthias Schoenaerts în rolul lui Django, dar și multe scene de acțiune, pe Noomi Rapace într-un rol dur.

Acțiunea din „Django” are loc în  Vestul Sălbatic de după încheierea Războiului Civil. John (Nicholas Pinnock) și Sarah (Lisa Vicari) au întemeiat New Babylon, un  oraș în care proscrișii și refugiații de toate felurile sunt bineveniți. Misteriosul Django își face apariția aici în căutarea fiicei lui, Sarah, și este surprins să o găsească aici, pe cale să se căsătorească cu John, liderul orașului. Sarah îl gonește, pentru binele orașului. Django o ascultă, dar în scurt timp va deveni un aliat al celor din New Babylon, când un adversar mult mai puternic le amenință existența.

Orășelul New Babylon a fost construit de la zero chiar în la Racoș, o zonă din România care amintește de Grand Canyon din Statele Unite.

Scene din acest serial au fost filmate și în Deltă și la Vulcanii Noroioși.

„Django” a fost filmat integral în România, a avut un buget de 40 de milioane de euro, dintre care 16 milioane au fost cheltuite în țara noastră

Iată primul trailer pentru serialul „Django”:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.