Kiss Music News

LOREDANA a lansat single-ul „Când o zi pare un an”

O piesă pentru toți cei care regretă verile care trec întotdeauna prea repede.

Există multe momente în viața fiecăruia dintre noi când ne dorim fie să oprim timpul, să-l comprimăm, fie să-l facem să treacă mai repede, mai ușor. Dar ce se întâmplă „când o zi pare un an”?! Cum reușim să ne dăm seama de trecerea secundelor, minutelor, anilor?!

LOREDANA, regina muzicii pop din România, ne surprinde din nou cu o melodie încărcată de sensibilitate și nostalgia zilelor de vară – „Cand o zi pare un an”.  Piesa este compusă de către Loredana, cu versuri scrise de către artistă.

„Orice vară care trece ne lasă în suflet un dor, o nostalgie a zilelor și a nopților fierbinți, în care timpul pare că sta în loc, amintiri irepetabile... Așa s-a născut „Când o zi pare un an (Dolce Far Niente)”. Am scris acest cântec cu gândul că poate fi un balsam, „a sweet medicine”, pentru toți cei care regretă verile care trec întotdeauna prea repede. „Când o zi pare un an”, acea zi care pare cât o viață, în care fiecare secundă e trăită la maxim, full trottle, o zi în care trăiești cât alții într-un an! Viteza cu care trăim poate sparge bariera timpului și a spațiului! Cântecul l-aș descrie ca pe un funk disco progresiv, extrem de catchy și dansant, cu un sunet extrem de neașteptat în contextul muzical actual! Vă invit să-l ascultați!”, a declarat LOREDANA. 

O artistă cu o carieră remarcabilă, LOREDANA se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație. Timp de peste trei decenii, Loredana a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populară, jazz, jamparale, blues sau musical. A căutat în muzica sa toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletești: iubire, dragoste, dor, nostalgie.

De la pop, la folclor, rock, jazz, alternativ, electro dance, într-un carusel sublim, un periplu sonor complet, fiecare spectacol Loredana este un fusion extravagant, armonic și elegant, susținut cu virtuozitate de artiștii talentați din banda Agurida.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.