Kiss Music News

Rihanna va face un super show în pauza de la Super Bowl 2023

Rihanna revine în atenția publicului pe una dintre cele mai mari scene din lume - cea din cadrul Super Bowl.

Artista va fi headliner în pauza evenimentului urmărit de milioane de oameni la nivel global, iar primul semn că zvonul va deveni realitate a fost dat chiar de ea, când a postat o imagine pe Instagram cu o minge NFL.


Ulterior, vestea a fost confirmată oficial, iar un tweet via Apple Music a notat: „It's on!” Mai mult, Jay-Z a declarat într-un comunicat de presă: „Rihanna este un talent generațional, o femeie cu începuturi umile care a întrecut toate așteptările posibile. O persoană născută pe o insulă mică din Barbados care a devenit unul dintre cei mai proeminenți artiști ai acestei lumi. Realizat prin propriile forțe atât în business, cât și-n entertainment.”

Super Bowl va fi primul event sponsorizat de Apple Music, iar până acum (din 2013) show-urile au fost sponsorizate de Pepsi. Anul trecut, la pauză, pe scenă au urcat foarte mulți artiști celebri, cum ar fi Dr. Dre, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Eminem și Mary J. Blige, dar și invitații surpriză - 50 Cent și Anderson .Paak. 

Legat de show-ul Rihannei, Dr. Dre a declarat într-un interviu recent: „Îmi place de ea și îmi place ceea ce face, dar și modul în care-și abordează latura artistică. Este fantastic și are oportunitatea de a ne da pe toți pe spate. Știu că noi am ridicat ștacheta foarte tare. Pune oamenii potriviți lângă tine și distrează-te! Despre asta e vorba, în timp ce ai grijă să ai oamenii creativi potriviți în jurul tău.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.