Cool Stuff

Serialul care provoacă dependență, „Manifest”, a ajuns la final: trailer-ul sezonului 4 este aici

„Manifest” revine în viața noastră, iar noi suntem pregătiți să-l primim.

Seria are un potențial fantastic de a provoca dependență, deoarece lasă foarte multe întrebări în mintea privitorului, dar acum, odată cu al patrulea sezon (și ultimul), suntem entuziasmați să descoperim care este explicația pentru toate evenimentele SF care au avut loc în viața personajelor centrale.

Noul sezon va avea 20 de episoade, iar primele 10 vor fi disponibile începând cu 4 noiembrie. În cazul în care nu ești la curent cu serialul, află că „Manifest” urmărește povestea pasagerilor unui zbor internațional, care are parte de o serie de turbulențe serioase.

Deși toată lumea aterizează în siguranță, ei ajung să afle că pentru oamenii de acasă au trecut 5 ani de când ei s-au urcat în avion. În timp ce încearcă să-și pună viețile cap la cap, pasagerii ajung să experimenteze și tot soiul de viziuni și voci ciudate. 


Inițial, seria a avut premiera pe NBC, dar a fost anulată în 2021, după al treilea sezon. Cumva, serialul a ajuns pe Netflix, unde a devenit rapid una dintre cele mai urmărite serii ale platformei de streaming și a câștigat o nouă audiență. Datorită popularității sale, Netflix a preluat drepturile și a dat undă verde la sezonul final. Ce bine!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.