Cool Stuff

Ryan Reynolds a anunțat într-un mod inedit că Hugh Jackman își va relua rolul de Wolverine în filmul „Deadpool 3”

Din păcate trebuie să așteptăm până în 2024 pentru a-l vedea.

E oficial: Hugh Jackman se va întoarce pe marele ecran ca Wolverine, un rol care i s-a potrivit ca o mănușă și pentru care fanii Marvel l-au îndrăgit extrem de mult.

Ryan Reynolds a făcut anunțul pe contul său de Twitter într-un mod inedit, printr-un montaj video în care sugera că n-a avut nicio idee bună pentru partea a 3-a din Deadpool, așa că l-a rugat pe Hugh Jackman să revină ca Wolverine. Acesta trece prin cadru și spune că acceptă.

Clipul se termină cu piesa lui Whitney Houston, „I Will Always Love You”, și cu subtitlul „I will always love Hugh”. Apoi, logoul Deadpool apare tăiat de ghearele de adamantium ale lui Wolverine.

Din păcate va trebui să așteptăm 2 ani pentru „Deadpool 3”, deoarece acesta va avea premiera pe 6 septembrie 2024


Shawn Levy, care a făcut și „Free Guy” și „The Adam Project” cu Reynolds în rolurile principale, va regiza această a treia parte din Deadpool. 

Amintim celor care au uitat sau care nu știu, că ultima dată când fanii X-Men au putut să-l vadă pe Hugh Jackman în rolul de Wolverine a fost în 2016, în filmul „Logan”. Acolo mutantul care părea că este indestructibil își găsește într-un final sfârșitul, iar cu acea ocazie, Jackman a tot susținut că este rolul său final din Universul Marvel.

Însă, odată cu lansarea multiversului, totul este posibil, chiar și să-l faci pe Jackman să se răzgândească și să-și învie personajul îngropat de mai bine de 6 ani.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.