Cool Stuff

Creatorii „House of the Dragon” au confirmat - două personaje îndrăgite nu vor mai face parte din sezonul al II-lea

Povestea din „House of the Dragon” merge înainte.

Din păcate, nu putem spune același lucru pentru Milly Alcock și Emily Carey, cele care le-au interpretat pe Alicent Hightower și Rhaenyra Targaryen în primele 5 episoade ale show-ului. Odată cu episodul 6, când acțiunea are loc cu 10 ani după evenimentele din episodul anterior, actrițele au fost înlocuite de Olivia Cooke și Emma D'Arcy.

Creatorul seriei, Ryan Condal, într-un interviu acordat celor de la Variety, a răspuns fanilor la întrebarea dacă le vor mai vedea pe Milly și Emily în flashbacks din trecut. „Nu știu ce să spun. Ele nu fac parte din povestea pe care o spunem acum. Nu fac parte din planurile noastre acum”, a zis el.

Condal a reamintit publicului cum Game of Thrones nu a folosit astfel de tehnici, dar e posibil ca noul serial să nu le excludă în totalitate: „Sunt lucruri pe care încă nu le-am pus cap la cap. Nu închid ușa la nimic. Ce ziceți de răspunsul ăsta?”

În ceea ce privește serialul, acțiunea ne pregătește de război, iar în prezent Alicent și Rhaenyra sunt ambele mame. Cât timp erau tinere, seria a urmărit prietenia dintre ele, până în clipa în care Alicent s-a căsătorit cu Regele, tatăl Rhaenyrei.

În episodul 5, ultimul în care apar actrițele tinere, Rhaenyra a fost de acord să se mărite cu verișorul ei, Laenor, după ce ambii au fost de acord la o căsătorie deschisă. În episodul 6 observăm cum se duce o luptă de putere între cele două, în timp ce alianțe machiavelice își fac loc în scenariu. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.