Cool Stuff

Maisie Williams dezvăluie fanilor relația traumatică pe care a avut-o cu tatăl ei

Actrița din Game of Thrones oferă detalii intime din copilăria ei.

Tânăra de 25 de ani a fost invitată în cadrul podcast-ului „The Diary of a CEO”, moderat de Steven Bartlett, unde a vorbit deschis despre relația traumatică pe care a avut-o cu tatăl ei.


„Înainte să împlinesc 8 ani, am avut o relație traumatică cu tatăl meu. Nu vreau să intru profund în problemă, deoarece subiectul afectează întrega mea familie”, a spus Maisie. Cu toate astea, actrița mărturisește că relația cu tatăl „i-a consumat mare parte din copilărie.”

„Am avut probleme de somn și mă gândesc mult la toate lucrurile care s-au întâmplat și despre care nu mi-am dat seama că au fost greșite.” Ea a mai vorbit despre cum ceilalți copii nu puteau înțelege frica și durerea pe care ea le simțea, motiv pentru care se întreba adesea: „De unde vine bucuria?”

Odată ce s-a maturizat, ea a crezut că poate lăsa trecutul în spate, dar și-a dat seama rapid că liniștea vine din interior: „ Când îți vei da voie să te eliberezi de durere?”

Maisie și-a adus aminte despre o întâmplare din generală, când învățătoarea a întrebat-o dacă îi este foame, iar ea a spus că da. Nu mâncase micul dejun acasă, iar treaba asta nu se întâmpla niciodată. „Am avut foarte mulți oameni în jurul meu care m-au iubit și care au ținut la mine, însă niciodată nu am fost întrebată întrebările corecte, astfel încât să spun ce nu e ok. Învățătoarea mi-a pus întrebările corecte.”

Actrița povestește cum în copilărie a trăit cu tatăl ei și cum a luptat să rămână în grija lui, chiar atunci când lucrurile nu erau deloc ok. „Am fost îndoctrinată, într-o formă sau alta. Cred că de asta mă atrag atât de mult cultele. Le înțeleg. Am fost într-un cult al copilăriei, împotriva mamei mele. Așa că la început m-am luptat cu asta, deși mă gândeam cât de multă bucurie simt că nu-l voi mai vedea vreodată.”


Întrebată ce simte față de tatăl ei acum, Maisie a zis: „M-am gândit mult la asta și am încercat să nu mai iau lucrurile personal, nu doar când cineva a avut o zi proastă și s-a băgat în fața ta la coadă, ci lucrurile cu adevărat importante. Dacă aș spune că nu din cauza mea mi s-au întâmplat toate? Dacă nu eram eu, ar fi fost altcineva. Nu sunt vinovată pentru lucrurile care mi s-au întâmplat în copilărie.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.