Cool Stuff

Hailey Bieber vorbește pentru prima oară despre zvonurile care susțin că „l-a furat” pe Justin Bieber de lângă Selena Gomez

Hailey Bieber este pregătită să răspundă zvonurilor.

Modelul a participat în cadrul podcast-ului „Call Her Daddy”, unde a vorbit cu Alex Cooper despre momentul în care s-a cuplat cu Justin Bieber. Zvonurile susțin că ea a început o relație cu artistul, cât timp el era deja implicat într-o legătură amoroasă cu Selena Gomez. 

„Când am început să ne combinăm, el nu era în nicio relație. Nu-mi stă în caracter să mă bag în viața amoroasă a altor persoane. Pur și simplu nu aș face niciodată asta”, a spus Hailey.

Justin și Selena au avut o relație on-off extrem de publică, între 2010-2017, iar fanii au numit cuplul „Jelena.” Însă, în 2018, Justin s-a logodit cu Hailey, iar câteva luni mai târziu s-au căsătorit.

Modelul a mai fost implicat amoros cu Justin în 2016 și spune că „înțelege cum par lucrurile din exterior, dar știe cu siguranță că a fost cel mai bun lucru pentru el și Selena să se despartă.” „Ei nu erau într-o relație în 2016, dar există multă istorie în spate, iar eu nu pot sa comentez despre asta”, adaugă ea. Mai mult, Hailey a spus că a mai vorbit cu Selena și există doar „respect și dragoste” la mijloc.

În cadrul podcast-ului, vedeta a vorbit și despre viața ei sexuală. Spre exemplu, a spus că nu este de acord cu un ménages à trois: „În clipa în care iei o astfel de decizie, nu există cale de întoarcere. Am muncit foarte mult să fim în zona în care suntem acum, să avem încredere unul în altul. Nu cred că aș fi confortabilă cu o partidă în trei și cred că nici Justin nu ar fi.”

Hailey a vorbit și despre pozițiile sexuale preferate: „Îmi place doggy style, însă nu e ca și cum eu ador doar asta, iar el altceva. Este mereu diferit.” Însă, la final de zi, tânăra spune că este vorba doar despre intimitatea emoțională: „Am putea sta ore întregi să vorbim. Conexiunea asta este foarte importantă pentru mine, la fel cum sunt și săruturile.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.