Cool Stuff

George și Amal Clooney confirmă fanilor că mariajul lor chiar este de poveste

George și Amal Clooney chiar sunt extrem de fericiți împreună.

Actorul și avocata formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar relația lor pare prea bună să fie adevărată, dar iată că lucrurile chiar stau așa. Cei doi au sărbătorit 8 ani de la nuntă, iar într-un interviu acordat celor de la CBS Mornings au mărturisit că relația lor chiar este perfectă.

George a început prin a spune că el și Amal „nu s-au certat niciodată.” Formula magică? Tot actorul explică: „Totul începe cu iubire. Ăsta este secretul. A fost foarte ușor, adică a fost cel mai ușor lucru pe care l-am făcut vreodată în viața noastră.”

Amal a intervenit și a spus că este „o nebunie” pentru mulți dintre prietenii lor, deci nu suntem singurii contrariați de modul în care se înțeleg, dar, în cele din urmă, avocatul pentru drepturile omului a spus că e vorba de „99% norocul de a întâlni persoana potrivită.”


Mai mult, George s-a îndrăgostit la prima vedere de Amal. „În clipa în care a intrat pe ușă, am fost dat pe spate de prezența ei. Iar partea amuzantă este că nici măcar nu am știut dacă o să mă placă sau nu. Iar apoi descoperi această ființă extraordinar de amuzantă, deșteaptă, frumoasă, această femeie fantastică de care m-am îndrăgostit instant și am început să-i scriu scrisori.”

Amal a recunoscut că îndrăgosteala de George „a luat-o prin surprindere”, dar n-a durat mult până când și ea să fie complet înnebunită după el.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.