Cool Stuff

George Clooney și Julia Roberts joacă împreună în comedia romantică „Ticket to Paradise” - vezi primul trailer

Până acum, Clooney și Julia Roberts au mai jucat împreună în 3 filme.

Julia Roberts și George Clooney vor interpreta rolurile principale într-o comedie romantică, dar nu ca îndrăgostiți, ci ca divorțați care împart un copil și încă nu se suportă... aparent.

Cu toate acestea, în „Ticket to Paradise” cei doi vor trebui să lucreze împreună pentru a o împiedica pe fiica lor (Kaitlyn Dever) să facă aceeași greșeală ca ei și să se căsătorească din impuls, crezând că a descoperit iubirea vieții într-o excursie în Bali. 

Billie Lourd, Lucas Bravo, Amanda O’Dempsey, Rowan Chapman, Murran Kain și Vanessa Everett vor completa distribuția. De regie s-a ocupat Ol Parker („Mamma Mia! Here We Go Again”) și tot el a și compus o parte din scenariu alături de Daniel Pipski — de fapt, scenariul a fost și cel care l-a convins pe Clooney să accepte rolul și să joace din nou într-o comedie romantică după ce ultima dată a făcut-o în 1996, „One Fine Day”.

La rândul său, Clooney a fost cel care a atras-o pe Julia Roberts în acest proiect. Și actrița se afla într-o pauză de 20 de ani de la acest tip de film. 

Clooney și Roberts au mai apărut în trecut împreună în filmele „Ocean’s Eleven” (2001), „Ocean’s Twelve” (2004) și „Money Monster” (2016). În plus, Roberts a jucat și în „Confessions of a Dangerous Mind”, debutul regizoral al lui Clooney, în anul 2002.

Comedia a fost filmată în Queensland, Australia, iar producția a fost pusă pe pauză din cauza infectărilor cu COVID de la începutul anului. 

Premiera va avea loc pe 21 octombrie: 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.