Kiss Music News

Minelli a lansat „GET GET DOWN”, în colaborare cu producătorul CRISPIE

Artista își continuă ascensiunea internațională cu o piesă ce are la bază o poveste extrem de interesantă.

Minelli lansează „GET GET DOWN”, în colaborare cu CRISPIE, o piesă dance plină de energie. 

Single-ul este o interpolare și reinterpretare a melodiei „Me & The Gang”, de pe coloana sonoră a celebrului musical Hamilton și aduce o nouă perspectivă asupra producției muzicale. „GET GET DOWN” îmbină stilul clasic, specific Hamilton, cu ritmuri dance și versuri molipsitoare. 

„Sunt foarte bucuroasă că am colaborat cu CRISPIE și sper să auzim cu toții piesa asta pe repeat peste tot, pentru că noi suntem aici să ne distrăm!”, a declarat Minelli.

Piesa a fost scrisă de către Hamilton Bohannon, Charlot Boss, Krutsch, Sebastian Bliem, Guy Gross și Claus Capek, iar producția a fost creată de către Krutsch, Sebastian Bliem și CRISPIE.

„Ideea de a reinterpreta „Me & The Gang“ de Motown Legend Hamilton Bohannon e în mintea mea de mult timp și sunt tare entuziasmat că în sfârșit putem să ne bucurăm împreună de versiunea mea. Crearea piesei GET GET DOWN a fost un proces creativ foarte distractiv, iar Minelli a făcut o treabă excelentă cu partea ei, deci tot ce vă rămâne de făcut este să ascultați piesa pe repeat și să vă distrați cu noi!”, a spus CRISPIE.

Minelli este una dintre cele mai de succes cântărețe și compozitoare din Europa de Est din ultimii ani. „Rampampam”, single-ul premiat cu trei discuri de platina în Polonia, a fost unul dintre cele mai mare hit-uri ale anului 2021 în materie de muzică dance în Europa, reușind să domine topurile muzicale din CEE & CIS, ajungând până pe #4 în Top 200 Shazam Global. După succesul avut cu acest single, Minelli a revenit în atenția fanilor de peste tot din lume cu hit-urile „Nothing Hurts”, „MMM” și „Deep Sea” – single lansat alături de unul dintre cei mai mari DJi ai lumii, R3HAB. Pe lângă succesul avut cu aceste piese, Minelli se bucură și de un success din punct de vedere al carierei de songwriter prolific, putându-se lăuda cu un șir impresionant de hit-uri scrise, precum UP & Flashbacks (INNA), F*ck That (Bastard) & Addicted (Sickotoy).

CRISPIE este un producător originar din Berlin, care a devenit cunoscut în lumea muzicii dance cu piese precum „Ladida (My Heart Goes Boom)“ și „Remember Me“. CRISPIE a ales să reinterpreteze melodia „Me & The Gang“ de la Motown legend Bohannon, care i-a fost sursă de inspirație de multe ori pentru numeroase hit-uri, alături de Minelli, un artist cu o prezență constantă pe scena internațională prin colaborările ei cu DJ de top, precum R3HAB și Afrojack. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.