Cool Stuff

Motivul pentru care Mila Kunis și Ashton Kutcher nu închid ușile când merg la baie, în propria lor casă

Mila Kunis și Ashton Kutcher nu închid niciodată ușile în propria lor casă.

„Ușile noastre sunt mereu deschise. Nu există uși închise, iar asta le include și pe cele de la baie”, a spus Mila într-un interviu pe care l-a acordat recent celor de la E! News.

Motivul pentru care au ajuns la această decizie are legătură tot cu copiii - fiica lor Wyatt, 7 ani, și fiul lor Dimitri, 5 ani.

„Nu am crezut niciodată despre mine că voi fi genul de persoană care să meargă la baie cu ușa deschisă. Nu contează dacă o închid sau nu. Nu a făcut niciodată o diferență”, explică ea. Cei mici îi bat mereu în ușă, drept urmare a hotărât să o țină deschisă, orice ar fi.


Nu este prima oară când Kunis vorbește despre intimitățile familiei sale. În iulie 2021, ea și soțul ei Ashton Kutcher au ajuns pe prima pagină a ziarelor, deoarece au spus într-un interviu că-și spală copiii doar atunci când sunt vizibil murdari. „Dacă vezi mizerie pe ei, spală-i, altfel, nu are sens”, a spus actorul. 

La acea vreme, Mila a intervenit și a adăugat: „Nu am fost genul de părinte care le-a făcut baie bebelușilor, niciodată. Nu am avut apă caldă în copilărie, așa că nu făceam multe dușuri oricum. Mă spăl zilnic la subraț și în zona intimă, dar atât. Am un săpun care nu mă dezamăgește. Plus de asta, mai arunc niște apă pe față după un workout, pentru a spăla toate acele săruri.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.