Cool Stuff

Acuzații grave la adresa lui Brad Pitt. Angelina Jolie susține că fostul soț și-a abuzat fizic copiii

Angelina Jolie continuă războiul în instanță cu Brad Pitt. Actorul este acuzat de agresiune față de copiii săi și față de fosta soție.

Angelina Jolie a depus documentele pentru a-l da în judecată pe Brad Pitt. Actrița a povestit o altercaţie violentă cu fostul său soţ în timpul unui zbor din California către Franţa, în septembrie 2016. Brad Pitt "l-a strâns de gât pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul" şi "a apucat-o pe Jolie de cap şi a scuturat-o" înainte de ''a o împinge în peretele toaletei" unde începuse cearta, potrivit documentelor citate de mai multe media americane, inclusiv The New York Times şi Variety.

Mai mult, actorul, care a criticat-o pe Jolie că este "prea slugarnică" cu copiii lor, "a turnat bere" pe fosta sa soţie şi "bere şi vin roşu pe copii". Tot în timpul aceleiași confruntări, când Brad Pitt a început să-şi folosească pumnii "unul dintre copii şi-a apărat verbal" mama, relatează Daily Mail. Bărbatul "s-a repezit apoi spre propriul copil", conform documentelor, iar actriţa "l-a apucat de la spate pentru a-l opri".


Ulterior, "copiii au intervenit", conform documentului. Apoi, actorul "l-a sufocat pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul în faţă". Unii îi "cereau să se oprească", alţii "plângeau".

În urma acestei dispute, Angelina Jolie a solicitat divorţul la câteva zile după acea călătorie cu avionul, din 2016.

Angelina Jolie și acţiunile la Château Miraval 

Cele două vedete de la Hollywood s-au separat în acel an, iar procedurile de divorţ au rămas blocate de atunci în îndelungate bătălii juridice, atât pentru custodia copiilor lor, cât şi pentru vânzarea unei podgorii din sudul Franţei.

Potrivit noilor documente depuse în instanţă, altercaţia a influenţat la acea vreme vânzarea domeniului viticol unde cuplul s-a căsătorit.

Angelina Jolie a vândut unui oligarh rus acţiunile sale la Château Miraval, o proprietate unde cuplul s-a asociat din 2011 cu o familie de viticultori francezi pentru a produce vin rose, însă ar fi făcut acest lucru după negocierile eşuate cu fostul său soţ.

Ulterior, actorul şi-a acuzat fosta soţie că are "intenţii răuvoitoare" faţă de el după ce ea şi-a vândut partea din domeniu lui Yuri Shefler. Avocaţii lui au invocat presupuse legături între acest magnat rus şi anturajul preşedintelui Vladimir Putin, ceea ce ar dăuna imaginii actorului.Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.