Shakira vorbește despre fosta relație cu Gerard Piqué în noua piesă lansată, „Monotonía”

Shakira a lansat o nouă piesă, „Monotonía”, alături de un clip unde pare că-și spune povestea fostei relații alături de Gerard Piqué.

Share

Odată ce fanii au aflat despre despărțirea dintre cei doi, zvonurile și drama nu au încetat să apară, mai ales că fotbalistul a înșelat-o pe artistă. Shakira nu a vorbit foarte multe despre asta, dar pare că se folosește de muzică pentru a-și procesa emoțiile, iar versurile noului cântec susțin asta. 

„It wasn’t your fault, it wasn’t my fault/It was monotony’s fault/I never said anything but it hurt/I knew this would happen”, cântă vedeta.

Videoclipul completează imaginea și expune o despărțire teribilă, unde putem să o vedem pe Shakira cu o mare gaură în dreptul pieptului, în timp ce-și urmărește inima care este călcată în picioare și disprețuită de oamenii din jurul ei.


Artista a co-regizat videoclipul alături de Jaume de la Iguana, iar influența ei în poveste se poate vedea cu ușurință. La final de piesă, cântăreața își încuie inima într-o cutie pentru a fi protejată, dar ține cheile în mână și lasă de înțeles că poate o va mai deschide vreodată.

„For completing you I broke myself into pieces/They warned me, but I didn't pay attention...And now it turns out that you're sorry/Seems sincere, but I know you well and I know you lie”, mai cântă ea și, sincer, nu aveam niciun dubiu că muzica e forma ei de terapie în aceste momente sensibile. Tu ce crezi?

Share