Kiss Time Out

Ce a spus o bună prietenă a Reginei despre noul sezon din „The Crown”: „Ar fi distrus-o”

Noul sezon din „The Crown” nu este lipsit de controverse, mai ales după moartea Reginei.

O bună prietenă de-ale regretatei Regine Elisabeta a II-a a vorbit despre noul sezon al show-ului de pe Netflix, care urmează să fie lansat pe 9 noiembrie. Povestea din show se va axa pe ruptura mariajului dintre Charles și Diana, așa că nu miră pe nimeni prezența comentariilor contrariate, unde mai pui că monarhia și prietenii acesteia au criticat mereu serialul. 

Spre exemplu, actrița Judi Dench a scris o scrisoare deschisă celor de la The Times UK, unde a insistat ca serviciul de streaming să afișeze un mesaj la început de episod, prin care să anunțe privitorii că parte din poveste este ficțiune. Netflix s-a conformat, deși creatorul seriei a spus de mai multe ori că aceasta nu este în totalitate istoric exactă.


La ora actuală, când nu mai este mult până la premiera noul sezon, o bună prietenă de-ale fostei Regine a spus: „Sunt terifiată de Netflix și modul în care portretizează monarhia, ca și cum ar fi personaje negative din istorie. Este un lucru foarte rău. E ca și cum au ca obiectiv să distrugă familia regală. Noul sezon ar fi distrus-o pe Regina.”

În sezonul 5, Elizabeth Debicki și Dominic West will vor fi Charles și Diana, alături de Imelda Staunton, în rolul Reginei. Sezonul va include interviul oferit de prințesă celor de la BBC, cât și discursul Reginei după moartea ei.

Prietena Reginei nu a povestit ce anume ar fi deranjat-o din noul sezon, dar a spus cum Prințul Harry este într-o poziție ingrată, deoarece el și soția lui, Meghan Markle, au luat bani de la Netflix pentru o serie de documentare despre viața lui de familie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.