Cool Stuff

După o pauză de 6 ani, Rihanna va lansa o piesă nouă pe coloana sonoră de la „Black Panther: Wakanda Forever”

Aceasta se va numi „Lift Me Up”.

Cea de-a doua parte a francizei „Black Panther” va avea premiera pe 11 noiembrie, la 4 ani distanță de prima. Întârzierea a fost cauzată de moartea actorului principal Chadwick Boseman, dar și de pandemia care a pus totul pe pauză mai bine de doi ani. 

Pentru această continuare, Rihanna a înregistrat o piesă nouă, o premieră pentru fani, pentru că și artista s-a aflat până acum într-o pauză de 6 ani. 

Conform comunicatului de presă, melodia se va numi „Lift Me Up” și a fost compusă de Rihanna, în colaborare cu artistul Tems, compozitorul Ludwig Göransson și regizorul Ryan Coogler, ca un tribut pentru actorul Chadwick Boseman. 

Chiar dacă noua piesă va fi lansata oficial abia mâine, 28 octombrie, iar Rihanna a oferit fanilor doar un mic fragment, pe internet „a scăpat” deja întregul cântec. 

Ultimul material discografic al Rihannei a fost „Anti,” lansat în 2016, iar acum fanii susțin că artista va lansa un nou album înainte de concertul de la Superbowl, care va avea loc în februarie 2023. 

Coloana sonoră a filmului „Black Panther: Wakanda Forever” va fi lansată pe 4 noiembrie, cu o săptămână înainte ca pelicula să intre în cinematografe.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.