Cool Stuff

Când va fi lansat în România romanul prințului Harry, „Rezervă”

Prințul Harry și-a scris povestea, iar acum toți curioșii vor putea afla cum stau lucrurile în sufletul lui, prin cuvintele sale.

„Rezervă” urmează să fie lansat și în România, pe 10 ianuarie 2023, la editura Nemira, iar momentan a fost făcută publică doar coperta cărții. Cartea va fi publicată în 16 limbi.

 

„Povestea îi poartă pe cititori înapoi în timp, amintindu-le una dintre cele mai impresionante imagini din secolul trecut: doi băieți, doi prinți care merg în urma sicriului mamei lor, în timp ce întreaga lume îi urmărește cuprinsă de tristețe – și de teamă.

După ce Diana, Prințesa de Wales, a fost condusă pe ultimul drum, miliarde de oameni s-au întrebat ce era în mintea și în sufletul lor – și cum avea să fie viața lor mai departe.

Aceasta este povestea a ceea ce a urmat pentru Harry. „Rezervă” este o carte de o onestitate necruțătoare, plină de dezvăluiri, revelații și lecții de viață cu greu învățate despre eterna putere a iubirii de a învinge suferința”, notează editura.

Așa cum a mărturisit, Harry își dorește să sprijine fundații caritabile britanice din vânzările volumului său de memorii. Ducele de Sussex a donat peste 1 milion de dolari pentru Sentebale, organizație pe care a înființat-o împreună cu Prințul Seeiso, membru al familiei regale din Lesotho, în amintirea mamelor lor și care sprijină copii vulnerabili și tineri cu HIV/SIDA din Lesotho și Botswana. 


Prințul Harry va dona 300. 000 de lire sterline organizației non-guvernamentale WellChild, al cărei patron regal este de cincisprezece ani. WellChild are ca scop îngrijirea la domiciliu a copiilor și tinerilor cu probleme de sănătate complexe.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.