Cool Stuff

Oprah crede în împăcarea dintre William și Harry și susține că nu a știut nimic despre lucrurile dezvăluite de Meghan Markle, în cadrul interviului cu ea

În cadrul unui interviu recent, Oprah Winfrey a vorbit despre o posibilă împăcare între prinții William și Harry.

De fapt, întrebată dacă este de părere că un moment profund emoționant, așa cum este moartea Reginei, ar putea să-i împace pe cei doi frați, moderatoarea a spus: „Iată ceea ce cred - cred că în toate familiile, știi, tatăl meu a murit recent, vara asta, - când lumea se unește pentru o ceremonie comună, cum ar fi ritualul de a-ți îngropa morții, există o oportunitate de reconciliere. Sperăm să fie și în cazul lor vorba despre același lucru.”

Comentariile vedetei despre acest subiect vin după ce Ducele și Ducesa de Sussex (Harry și Meghan) au fost văzuți în compania lui William și Kate, după doi ani de pauză, de când au hotărât să renunțe la obligațiile regale și să se mute în California.

Mai mult, Oprah a realizat un interviu cu cei doi, unde, așa cum povestește, a fost luată prin surprindere de declarațiile auzite - în cadrul acelei discuții, Markle a povestit cum a avut gânduri suicidale, iar Buckingham Palace nu a luat-o în serios și nici nu a ajutat-o când a avut nevoie.

În cadrul unei discuții cu prezentatoarea Gayle King, Oprah a vorbit și despre acest lucru și a ținut să precizeze cum nu a știut nimic despre toate aceste informații.


„Am fost surprinsă de cele auzite, așa cum a fost toată lumea. Am făcut un interviu, deoarece mi-am dorit să le ofer o platformă, unde să povestească despre motivul pentru care au plecat. Asta a fost singura mea intenție și anume de a oferi claritate la întrebarea - de ce ați plecat? Însă, în timpul discuției, unele informații dezvăluite au fost surprinzătoarea și pentru mine, iar acele surprize sunt considerate acum „bombe”, însă nu asta a fost intenția mea. Am vrut doar să am o conversație în care ei să-și spună povestea.”


Atunci când a fost întrebată și de Gayle despre împăcarea dintre frați, Oprah și-a menținut poziția echilibrată: „Nu mă bag în problemele oamenilor de familie. Toți care au avut parte de provocări în propriile familii, cu frații, surorile, cumnații, știu cât de dificile pot fi unele dintre aceste situații și sunt singură că nici pentru cei din familia regală nu este diferit.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.