Kiss Time Out

„Avatar: The Way of Water” continuă povestea fantastică din 2009 - trailer-ul oficial este aici

20th Century Studios au făcut o surpriză fanilor și au lansat trailer-ul oficial al filmului „Avatar: The Way of Water.”

În continuarea poveștii din 2009, Stephen Lang revine în rolul personajului negativ Colonel Quaritch, sub forma unui avatar, dar nu vor lipsi nici Neytiri (Zoe Saldaña) și iubitul ei Jake Sully (Sam Worthington). 

Acțiunea este plasată la peste 10 ani distanță de ce am văzut în primul film (care s-a întâmplat în 2154), iar în trailer putem să vedem personajele principale cum se bucură de viața lor de familie, alături de copii. Evident, războiul este la un pas dinstanță.

„Povestea este despre familie, despre cum familiile noastre încearcă să rămână împreună și despre lucrurile pe care le facem pentru a ne proteja unii pe alții și pentru a proteja locurile în care trăim. Se bazează foarte mult pe familia lui James Cameron și pe bucuria lui în interiorul ei; filmul vorbește și despre vulnerabilitatea pe care o simți atunci când ai copii”, a spus Sigourney Weaver.


Kate Winslet, Michelle Yeoh, Cliff Curtis, Joel David Moore, Edie Falco și Jemaine Clement se alătură distribuției, iar noi abia așteptăm să vedem întreaga poveste. Mai mult, imaginile din trailer ne arată și lumea fantastică a oceanelor, dar și cum actorii principali au reușit să-și țină respirația pentru a realiza acele cadre incredibile; Saldaña, spre exemplu, a mărturisit că recordul ei a fost de 5 minute.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.