Cool Stuff

Selena Gomez vorbește despre imaginea distorsionată pe care a avut-o despre corpul ei: „Nu pot să cred că am fost genul ăla de fată”

Selena Gomez este pregătită să-și expună viața în mod public.

Artista a vorbit mereu vulnerabil despre lucrurile pe care le simte și prin care trece, dar acum, odată cu lansarea documentarului „Selena Gomez: My Mind & Me” (din 4 noiembrie), fanii o vor putea înțelege și mai bine. 


Într-un interviu pe care l-a acordat recent celor de la Vulture, Selena a povestit cât este de mândră pentru faptul că a putut să ofere publicului o privire intimă în viața ei, dar a vorbit și despre cum unele imagini din trecut cu ea i-au provocat o stare de neliniște.

„Atunci când am văzut video-uri cu mine din 2016, 2017, 2018 - n-am putut să cred că eram genul ăla de fată. Sunt recunoscătoare pentru că acum mă aflu de cealaltă parte a baricadei, dar atunci când le-am văzut, spre exemplu părțile în care vorbeam despre corpul meu, am realizat cât de supărată eram pe mine. Nu mi-a venit să cred lucrurile la care visam, lucruri care nici măcar nu sunt posibile, ci doar dacă ai foarte mulți bani pe care ești dispus să-i cheltui pentru a-ți face una ca asta. Mi-a frânt inima. Nu este un sentiment pe care vreau să-l dau nimănui. Sper să nu fac asta. Așadar, imaginile alea au fost puțin șocante și m-au supărat”, a declarat artista.


Într-un video pe care l-a făcut cu cei de la Vogue în 2021, Gomez a vorbit despre procesul ei de maturizare și cum a ajuns să se impace cu propria imagine de sine. Spre exemplu, ea și-a adus aminte Met Gala din 2015: „Am mari fluctuații de greutate și-mi aduc aminte în mod special de noaptea asta, deoarece nu mă simțeam bine în corpul meu. Ceea ce a fost minunat, a fost faptul că am avut ocazia să lucrez la rochia mea, astfel încât să mi se potrivească pe trup. M-am simțit minunat cât am făcut asta și cred că rezultatul a fost superb și mi s-a potrivit de minune. Atunci am realizat că nu trebuie să mă încadrez într-un anumit standard de imagine la 19 ani, deoarece nu este cazul.”


În iunie anul ăsta, într-un interviu acordat celor de la Glamour UK, Selena a detaliat: „E greu să te simți confortabil când simți că toată lumea te privește, te judecă și comentează modul în care arăți. Încă lucrez zilnic la nivelul de încredere în mine, dar atunci când n-am mai vrut să mă aliniez standardelor nerealiste impuse de industria de beauty, perspectiva mi s-a schimbat complet.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.