Cool Stuff

Selena Gomez ia apărarea lui Hailey Bieber și roagă oamenii să dea dovadă de blândețe în ceea ce o privește

Selena Gomez nu mai accepta negativitatea celor din jur.

La începutul săptămânii, soția lui Justin Bieber, Hailey Bieber, a dat un interviu în cadrul podcast-ului „Call Her Daddy”, unde a vorbit deschis despre valul de hate pe care l-a primit din partea oamenilor, odată ce aceștia au aflat de logodna ei cu artistul.

Fără să dea nume, Gomez a făcut un live pe TikTok unde a vorbit despre comentariile făcute de Hailey. „Nu este corect, deoarece nimeni nu merită să i se vorbească așa”, a spus cântăreața.

Selena a mărturisit și cum i se pare „ironic” faptul că mulți dintre fanii ei, cei care-i susțin brand-ul de cosmetice Rare Beaty, cât și fundația Rare Impact Fund, nu aplică ideea din spatele acestor proiecte. 


„Dacă susții Rare îți sunt extrem de recunoscătoare, dar află că reprezinți și ceea ce transmite acest brand, adică faptul că vorbele contează, cu adevărat contează. Sper să înțelegeți faptul că treaba asta este extrem de importantă”, a continuat ea.

Selena și Justin au fost într-o relație on-off timp de opt ani. Cei doi s-au despărțit în 2018, iar la câteva luni distanță, Justin s-a logodit cu Hailey. În cadrul podcast-ului, modelul a ținut să le zică celor interesați că artistul nu era implicat într-o relație, atunci când ei s-au cuplat. 

„Oh, l-ai furat! Percepția asta vine dintr-o interpretare greșită a lucrurilor. Vine din faptul că ei și-ar fi dorit să-l vadă alături de altcineva. Puteți să vă doriți asta cât vreți, dar nu este cazul”, a spus Hailey.

În ceea ce o privește pe Selena, nu este prima oară când își roagă fanii să arate respect. Într-un live pe Instagram din 2019, ea a spus: „Nu susțin femeile care nu susțin alte femei. Și niciodată nu voi fi genul ăsta de persoană. Vă rog să fiți buni cu toată lumea. Nu contează situația. Dacă sunteți fanii mei, nu fiți lipsiți de respect cu nimeni, văr rog. Nu mai spuneți lucruri impulsive.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.