Cool Stuff

Imaginea care a devenit virală: Selena Gomez și Hailey Baldwin au fost fotografiate împreună

Chiar dacă fanii țin partea ba uneia, ba alteia, fără să știe cu adevărat o realitate concretă, Selena Gomez și Hailey Baldwin au fost fotografiate împreună.

Gomez a avut o relație on-off cu Justin Bieber, din 2012 în 2018, iar apoi, la scurtă vreme după ce s-au despărțit, el s-a căsătorit cu Hailey. În documentarul vulnerabil despre viața ei, „Selena Gomez: My Mind & Me”, Selena a vorbit și despre cum a fost să pună punct relației cu artistul.


„Totul era foarte public. M-am simțit bântuită de o relație din trecut căreia nimeni nu voia să-i dea drumul. Apoi am trecut peste, nu mi-a mai fost frică. Am simțit că trebuie să trec prin cea mai dură despărțire, ca apoi să uit absolut totul. Dar cred că lucrurile trebuiau să se întâmple așa, iar în cele din urmă, a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat.”

Despre piesa „Lose You To Love Me”, lansată în 2019, unde fanii cred că artista vorbește despre fosta ei relație cu Bieber, Selena spune: „Nu e vorba doar despre o dragoste pierdută. Este despre cum m-am ales pe mine, despre cum am ales viața, dar și despre speranța ca oamenii să-și găsească liniștea în astfel de momente. Melodia este despre a ști că ai pierdut complet fiecare parte din tine, doar pentru a te descoperi din nou.”


Cât despre imaginea alături de Hailey, unde cele două a fost fotografiate împreună în timp ce erau la un event din cadrul Academy Museum of Motion Pictures, Gomez a mărturisit: „Nu-i mare lucru. Nu înseamnă nimic.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.