Kiss Time Out

Cum ar arăta Liam Hemsworth în rolul lui Geralt, personajul central din seria „The Witcher”

Ești pregătit pentru o schimbare de peisaj?

Liam Hemsworth va prelua rolul lui Geralt of Rivia, începând cu sezonul 4 al seriei populare de pe Netflix. Încă de la lansarea din 2019, serialul a devenit unul dintre cele mai de succes ale serviciului de streaming, mai ales datorită lui Henry Cavill, cel care l-a interpretat pe protagonist.


Nu doar că Henry a jucat extrem de bine, dar actorul este și un fan pasionat al seriei fantasy scrise de Andrzej Sapkowski. Așadar, nu e nicio surpriză că fanii au fost extrem de dezamăgiți atunci când au auzit că Cavill renunță la serial, iar în locul lui va veni Liam Hemsworth.

Și pentru că este foarte greu de imaginat cum va arăta oricine altcineva în rolul lui Geralt, artistul 83pixelstudios s-a gândit să le facă o bucurie pasionaților și a postat o imagine cu viziunea lui despre Liam în noul rol. Rezultatul pare promițător și deși există mai multe petiții pentru aducerea lui Cavill înapoi, fanii e posibil să aibă parte totuși de o surpriză plăcută.


Momentan, încă ne vom putea bucura de Cavill în sezonul trei al show-ului, care va avea premiera în 2023. Așadar, mai e de așteptat până când Liam va începe filmările și, cine știe, poate Netflix găsește totuși o metodă de a-l aduce pe Cavill înapoi. Speranța nu este complet pierdută.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.