Cool Stuff

Jimmy Kimmel va prezenta premiile Oscar 2023

Jimmy Kimmel va fi prezentatorul premiilor Oscar 2023.

Moderatorul TV va găzdui a 95-a ediție a evenimentului, după ce a mai avut acest rol în 2017 și 2018. El se alătură astfel personalităților precum Jerry Lewis, Steve Martin, Conrad Nagel și David Niven, singurii care au mai prezentat gala de trei ori.

Cu toate astea, există vedete care au avut acest rol chiar de mai multe ori, cum ar fi  Whoopi Goldberg și Jack Lemmon (de 4 ori), Johnny Carson (de 5 ori), Billy Crystal (de 9 ori) și Bob Hope (de 11 ori). 


„Faptul că am fost invitat pentru a treia oară să fiu gazda premiilor Oscar este ori o mare onoare ori o capcană. În orice caz, mulțumesc Academiei pentru că m-au întrebat atât de repede, după ce toată lumea a zis nu”, a declarat Jimmy.

Revenirea lui în cadrul ceremoniei vine după ce prezentatorul și-a prelungit contractul emisiunii „Jimmy Kimmel Live” pentru încă trei ani. „Suntem extrem de entuziasmați de faptul că Jimmy va face magie pe scena asta globală. Știm că va fi amuzant și gata de orice”, au spus producătorii executivi ai show-ului, Glenn Weiss și Ricky Kirshner.


Încă nu se știu informații oficiale despre cine a mai fost invitat să ia acest rol înaintea lui Kimmel, dar zvonurile susțin că Academia l-a invitat din nou pe Chris Rock, comediantul care a anul trecut a fost plesnit pe scenă de Will Smith, dar el a refuzat. 

Așa cum menționează cei de la Variety, Oscar-urile încearcă să-și atingă din nou vremurile de glorie, când aveau 50 de milioane de spectatori. Ei speră ca o față cunoscută cum este Jimmy le va aduce succesul dorit. 


„Jimmy este gazda perfectă pentru a ne ajuta să premiem artiștii și filmele din cadrul Oscarurilor 2023. Iubirea lui față de filme, experiența din televiziune și abilitatea de a conecta cu audiențele globale vor crea o experiență de neuitat pentru milioanele de oameni de pe întreg pământul”, a spus CEO-ul Academiei, Bill Kramer.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.