Cool Stuff

După ce și-a anunțat fanii că iubește o femeie, Rebel Wilson a dat vestea că a devenit mamă: „Este un dar minunat”

Rebel Wilson este în culmea fericirii - actrița a devenit mamă.

Vedeta în vârstă de 42 de ani a dat vestea pe Instagram, unde a postat o poză cu bebelușa ei. 

„Sunt extrem de mândră să anunț nașterea primului meu copil, Royce Lillian, născută săptămâna trecută cu ajutorul unei mame surogat. Nu pot să descriu iubirea pe care o simt pentru ea, este un miracol superb.

Voi fi mereu recunoscătoare tuturor celor implicați în acest proces (vă știți cine sunteți), am lucrat ani de zile la asta, însă, vreau să mulțumesc în mod special minunatei mame surogat care mi-a purtat copilul și care l-a născut cu foarte mare grijă și grație.

Mulțumesc pentru că m-ai ajutat să-mi încep familia, este un dar minunat. Cel mai frumos DAR! Sunt pregătită să ofer micuței Roycie toată dragostea din lume. Învăț rapid și am tot respectul pentru toate mamele din lume. Mândră să fiu în clubul vostru”, a notat actrița.


Rebel a vorbit mereu deschis despre dorința ei de a deveni mamă. A vizitat un specialist în fertilitate în 2019 pentru a-și congela ovulele, dar a aflat că nu va avea șansa să fie mamă, dacă nu va pierde din greutate.


Wilson a prioritizat sănătatea ei și a slăbit 36 de kilograme, iar în luna mai, a spus celor de la People: „Am început să mă gândesc la fertilitate la 39 de ani, când pare că e prea târziu, dar sunt femei care au peste 40 de ani și au avut succes. Uitați-vă la Janet Jackson.”

În plan sentimental, în iunie, actrița și-a anunțat fanii că este îndrăgostită de o femeie, designer-ul de bijuterii și haine, Ramona Agruma. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.