Kiss Time Out

Ryan Reynolds povestește cum Hugh Jackman a ajuns să-l joace pe Wolverine în „Deadpool 3”

Ultimul „Deadpool” are o mare surpriză pentru fani - Hugh Jackman revine în rolul lui Wolverine.

Vestea a fost făcută publică în septembrie, dar acum Ryan Reynolds povestește cum a ajuns Hugh să revină în personajul de la care și-a luat rămas bun în 2017, odată cu filmul „Logan.”


„Întotdeauna mi-am dorit ca Hugh să revină în rolul ăsta și în urmă cu trei, patru ani am vorbit cu producătorii despre a face un film Deadpool-Wolverine, dar treaba asta nu era posibilă atunci. Apoi, Hugh a sunat la momentul perfect și a spus că și-ar dori să facă asta, iar lucrurile s-au legat organic”, a spus Ryan, în timp ce-și promova noul film de pe Apple TV+, „Spirited.”

Cei doi au făcut echipă în „X-Men Origins: Wolverine” (2009), unde personajul lui Deadpool era doar cu numele. „Faptul că voi lucra cu Hugh este un vis devenit realitate. Dar să lucrez cu Logan și să-i am pe Logan și pe Wade în același film este cel mai îndrăzneț vis pe care l-am avut vreodată. Așa că sunt incredibil de entuziasmat să fac filmul ăsta”, a explicat Ryan.

Abia așteptăm să vedem primul trailer, dar până la premiera filmului mai avem de așteptat, deoarece este programată pentru 8 noiembrie 2024.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.