Cool Stuff

Jennifer Lopez descrie cum e viața de familie alături de Ben Affleck

Jennifer Lopez trăiește un basm alături de Ben Affleck.

Artista a dat un interviu celor de la Vogue, pentru numărul din decembrie, unde a vorbit despre viața ei personală alături de actor. 

Întrebată despre prima lor relație, cea din 2000, Lopez a spus: „Eram atât de tineri și atât de îndrăgostiți la acea vreme, fără nicio grijă, fără copii, fără atașamente. Pur și simplu ne trăiam viața, eram fericiți, fără restricții. Nu am simțit nicio clipă nevoia să ne ascundem sau să fim discreți cu privire la relația noastră.


Ne trăiam viața la maximum, iar treaba asta s-a întors împotriva noastră. Erau multe lucruri la mijloc, cum ar fi faptul că oamenii nu ne voiau împreună și oameni care nu credeau că eu sunt persoana potrivită pentru el.”


La acea vreme s-au despărțit, dar după 20 de ani s-au regăsit și s-au căsătorit vara asta în Las Vegas, iar apoi au făcut o petrecere cu familia și prietenii în Georgia. „Mereu am simțit că era vorba de dragoste adevărată acolo. Oamenii din viața mea știau că el era o persoană extrem de specială în viața mea. Când ne-am reconectat, am descoperit că acele sentimente erau foarte reale pentru mine.”

Ben și Jen au o familie diversă (gemenii de 14 ani ai artistei și cei trei copii ai actorului cu Jennfer Garner, cu vârste între 10 și 17 ani), iar cântăreața a ținut să o laude pe fosta nevastă a lui Affleck.


„Jennifer este un co-părinte minunat, iar ea și Ben lucrează fantastic împreună. Tranziția este un proces care trebuie tratat cu foarte multă grijă. Copiii au foarte multe sentimente, sunt adolescenți, dar lucrurile merg bine până acum. Ceea ce sper să fac în familia asta este ca cei mici ai lui să știe că au un aliat în mine, iar ai mei un aliat în el, cineva care-i iubește și ține la ei, dar care are o perspectivă diferită și care mă ajută să văd lucrurile diferit.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.