Cool Stuff

Jennifer Lopez oferă detalii despre nunta ei cu Ben Affleck, cât și despre discursul emoționant al actorului

Jennifer Lopez și Ben Affleck se iubesc ca-n povești.

În newsletter-ul dedicat fanilor, artista a oferit detalii despre nunta ei din Georgia. „<<Ăsta este Raiul. Fix aici. Suntem acum în Rai>>. Asta este una dintre replicile mele preferate pe care Ben le-a scris pentru un film pe care l-a regizat, „Live By Night.” A spus același lucru și în timpul nunții noastre și m-am gândit...e perfect”, a notat J.Lo.

Mai mult, cântăreața le-a povestit fanilor și despre săptămâna dinaintea ceremoniei, când toți „s-au îmbolnăvit la burtă”, într-un decor în care „a plout zilnic la apus, fix la ora la care trebuia să fie și nunta.” Însă, așa cum adaugă, n-a avut nicio clipă îndoieli, iar destinul i-a surâs, motiv pentru care petrecerea lor nu a avut parte de niciun strop de ploaie.


Marc Cohn le-a cântat live piesa „True Companion”, lucru care pentru Ben a fost extrem de emoționant. „Ben mi-a spus că acordurile piesei, cât și faptul că l-a văzut pe Marc, l-au șocat, dar i-au și permis să vadă cum drumurile noastre s-au găsit și cât de bine se potrivesc împreună. Iar apoi mi-a spus cum m-a văzut în capătul scărilor, lucru care i s-a părut complet logic, dar în același timp imposibil de crezut, ca și cum ar fi fost un vis, unde tot ceea ce-ți dorești este să nu te trezești vreodată.

Probabil aș fi avut exact același gânduri dacă nu m-aș fi focusat să nu mă împiedic de rochie. Dar când m-am apropiat să-i văd fața, totul s-a legat minunat și pentru mine. Unele răni vechi au fost vindecate în acea zi, iar greutatea trecutului s-a ridicat, în sfârșit, de pe umerii noștri. Cercul s-a închis și în niciun caz așa cum ne-am plănuit, ci mult mai bine.

Lopez a scris și despre cum ea și Ben au râs în noaptea dinaintea nunții despre cum e să se căsătorească la vârsta lor.

„Am mai fost căsătoriți înainte și nu e ca și cum suntem copii, însă parcă asta era singura vârstă care avea sens. Adevărul este că povestea fiecăruia este diferită și toți aveam propriile drumuri de parcurs. Niciun om nu este la fel cu altul. Dar pentru noi, timing-ul a fost perfect.

Am înțeles absolut totul și am știut că în sfârșit „ne așezăm”, într-un mod pe care poți să-l faci doar atunci când înțelegi pierderea și bucuria și când ai fost testat de atât de multe ori cât să știi să nu iei lucrurile importante de-a gata, sau să lași nimicurile zilei să te împiedice să îmbrățișezi fiecare moment prețios.

Noaptea aia chiar a fost Raiul. Cu ani în urmă, habar nu aveam că drumul va înseamna să mergem prin atât de multe labirinturi și să avem parte de atât de multe surprize, binecuvântări și bucurii. Totul a culminat în acest moment, unul dintre cele mai frumoase ale vieților noastre. Nu puteam fi mai fericiți. Vă doresc tuturor același nivel de fericire, aia câștigată greu, care este mai dulce, datorită călătoriei care a fost înaintea ei.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.