Cool Stuff

La 53 de ani, Jennifer Aniston arată incredibil într-un pictorial realizat pentru coperta revistei Allure

Jennifer Aniston continuă să-și surprindă fanii.

Actrița apare pe coperta publicației Allure, numărul din decembrie, iar rezultatul este spectaculos. 

Fotografiată de Zoey Grossman, Aniston își lasă corpul să fie văzut în toată gloria lui, de la sânii acoperiți cu un sutien miniscul Chanel, la abdomenul tonifiat.


Ea nu s-a dezbrăcat doar pentru poze, ci a fost extrem de vulnerabilă și în interviul acordat revistei, unde a vorbit pentru prima oară despre problemele ei de fertilitate.

„Am încercat să rămân însărcinată, ani la rând. Nimeni nu știe. Ani și ani la rând oamenii doar au făcut speculații. A fost extrem de greu. Am făcut fertilizare în vitro, am băut ceaiuri chinezești, absolut tot. M-am dedicat complet acestui proces. Aș fi dat orice dacă cineva mi-ar fi zis să-mi congelez ovulele. Pur și simplu nu te gândești la asta. Așa că asta sunt acum, vasul ăla a plecat din port. Dar am zero regrete. Chiar mă simt ușurată acum, deoarece nu mai există întrebări de genul - Oare pot? - Acum nu mai trebuie să mă gândesc la asta”, a spus vedeta.


Mai mult, Aniston a mărturisit și dorințele pe care le are, odată cu înaintarea în vârstă.


„Pot spune că nu mi-a fost deloc ușor la final de 30 de ani și cât am avut 40 de ani. Însă, dacă nu aș fi trecut prin toate astea, nu aș fi devenit persoana care sunt acum. Fix de asta sunt extrem de recunoscătoare pentru toate lucrurile mărunte. Altfel, aș fi fost blocată într-o persoană fricoasă, anxioasă, nesigură de cine este. Iar acum pur și simplu nu-mi mai pasă”, a spus ea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.