Kiss Time Out

Fanii actorului Timothée Chalamet au închis covorul roșu de la premiera filmului „Bones and All” din Milano

Timothée Chalamet este exagerat de iubit și idolatrizat de fani.

În cadrul premierei din Milano a filmului „Bones and All”, în regia lui Luca Guadagnino, au venit atât de mulți oameni, încât organizatorii au fost nevoiți să închidă covorul roșu de la eveniment, din cauza motivelor de securitate.


Potrivit celor de la Variety, poliția locală a fost nevoită să intervină, atunci când spațiul din fața cinematografului Odeon a fost înconjurat de sute de oameni.


Timothée nu este străin de astfel de experiențe; același lucru s-a întâmplat și în cadrul Festivalului de Film de la Veneția, unde actorul de 26 de ani a stat la poze și a dat autografe fanilor. La Milano, însă, din cauza fricilor de a suprapopula spațiul, premiera a fost limitată la activitățile de interior. Proiecția filmului a avut loc conform planului, dar Chalament nu a putut să răspundă întrebărilor presei.

„Bones and All” este bazat pe un roman din 2015 cu același nume, scris de Camille DeAngelis, unde acțiunea îi urmărește pe Chalamet și pe actrița Taylor Russell, în rolul unor iubiți canibali, aflați pe drumuri.


Este a doua colaborare a actorului cu regizorul Luca Guadagnino, după popularul și premiatul „Call Me By Your Name”, iar filmul va avea premiera pe 23 noiembrie. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.