Cool Stuff

Theo Rose este însărcinată. Cântăreața a confirmat public vestea

Theo Rose este foarte fericită.

Artista de 24 de ani are de câteva luni o relație cu actorul Anghel Damian, însă este extrem de îndrăgostită și împlinită, motiv pentru care relația lor a evoluat organic, iar cei doi vor deveni părinți. 

Deși inițial informația a fost la stadiul de zvon, Theo a confirmat singură vestea, printr-un story pe contul ei de Instagram: „Vă pup de la filmări. E adevărat! O să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese, vreau să-l strigați «nepoate» sau «nepoată». Să fim sănătoși cu toții, iar presa, s-o «arză» focul. Vă pup.”


De fapt, înainte ca vedeta să vorbească public despre asta, Horia Brenciu a felicitat-o pe pagina lui de Facebook, iar ulterior, mama ei a dat câteva declarații la Măruță în emisiune, unde a povestit cum deja știe informația de două săptămâni. 



„Sar în sus! Ce să fac? Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum că trebuie să stau cu bebelușul dacă vine. Să fie sănătoși și să ne bucure viața. Că asta așteptăm, asta e împlinirea noastră! Ne-a anunțat de puțin timp! De o săptămână, două”, a spus Nina Diaconu.

Mama cântăreței a ținut să precizeze și cum fiica ei a fost asumată din start: „A zis dacă pică, asta e… Nici nu se pune problema! Ea iubește foarte mult copiii. A botezat câțiva copilași. Nu știu dacă se aștepta, asta sunt problemele lor. Sunt foarte fericiți! Trăiește ceva frumos.”

Theo Rose și Anghel Damian lucrează împreună în serialul „Clanul” și sunt împreună de patru luni.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.