Kiss Time Out

Motivul pentru care serialul popular „Big Little Lies” este posibil să nu aibă parte de sezonul 3

Serialul „Big Little Lies” este posibil să nu aibă parte de sezonul 3.

Chiar dacă în urmă cu o lună, actrița Laura Dern își păstra speranța pentru o posibilă continuare a poveștii, în plan practic, treaba asta este posibil să nu se întâmple.

„Toate ne dorim asta foarte mult, suntem ca o familie și suntem foarte norocoase. Aș spune că nu e cazul să ne pierdem speranța și hai să continuăm să întrebăm despre un nou sezon, deoarece este posibil să se întâmple”, a spus Dern celor de la Entertainment Tonight.

Din păcate, colega ei de platou, Zoë Kravitz, nu are aceeași părere, iar într-un interviu video acordat celor de la GQ, actrița a mărturisit că serialul nu mai are nicio șansă, mai ales după ce regizorul și producătorul Jean-Marc Vallée a murit anul trecut.

„Nu cred că se va mai întâmpla. Am vorbit foarte mult despre un posibil sezon 3. Din păcate, Jean-Marc Vallée, regizorul nostru incredibil, a murit în urmă cu un an, iar asta ne-a frânt inima. Nu-mi pot imagina să merg mai departe fără el. El chiar era vizionarul acestui show. Din păcate, nu se mai poate face nimic”, a spus ea.


Vallée, recunoscut pentru producții impresionante precum „Dallas Buyers Club” și „Wild”, a murit în decembrie 2021, la 58 de ani, după ce a suferit un atac de cord în cabana lui din Quebec, Canada. El este cel care a regizat cele șapte episoade din primul „Big Little Lies” și a rămas implicat creativ și la sezonul doi, unde Andrea Arnold a preluat frâiele proiectului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.