Cool Stuff

Zoë Kravitz regretă modul în care l-a judecat pe Will Smith după incidentul de la premiile Oscar

Zoë Kravitz are unele regrete.

Într-un interviu recent acordat celor de la The Wall Street Journal, actrița a dezvăluit cum și-ar fi dorit să se fi comportat altfel față de palma pe care Will Smith i-a dat-o lui Chris Rock pe scena de la Oscar-uri.

La acel moment, vedeta a postat o imagine cu ea pe covorul roșu (pe care a șters-o între timp), alături de care a notat: „Uite o poză cu rochia mea de la un show unde aparent, mai nou, lovim oamenii pe scenă.” Mai mult, întrebată de un utilizator dacă susține modul în care Will a acționat, ea a zis: „Nu.”

În clipa de față, Kravitz susține că are sentimente complicate față de întreaga situație: „Nu știu ce să spun acum, deoarece ar trebui pur și simplu să vorbesc despre asta. Am sentimente foarte complicate față de întreaga situație. Mi-ar fi plăcut să reacționez altfel, dar e OK.”

Imediat după ceremonie, Zoë a mai postat o imagine pe Instagram (ștearsă și ea acum) în care a notat: „iar aici este o poză cu rochia mea după ceremonia de premiere, unde, aparent, oamenii strigă blesfemii și atacă oamenii pe scenă, mai nou.”

„Sunt timpuri înfricoșătoare pentru a avea o opinie sau pentru a spune ceva nepotrivit, pentru a face un statement controversat, pentru gânduri sau absolut orice. E înfricoșător, în mare parte, pentru că arta este despre conversație. Ăsta ar trebui să fie scopul, în opinia mea. Internetul nu lasă loc de conversații. Pe internet toată lumea vorbește despre lucruri și nu le analizează. Mi-a fost adus aminte că sunt o artistă.


A fi artist nu înseamnă ca toată lumea să te placă sau toată lumea să creadă că ești sexy. Este despre a exprima ceva care poate genera o conversație sau care poate inspira pe alții sau pentru a-i face să se simtă văzuți. Cred că sunt într-un loc acum, unde nu vreau să mă exprim printr-un status sau printr-un tweet. Vreau să mă exprim prin artă”, a mai spus actrița în vârstă de 33 de ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.