Kiss Music News

Eneli a lansat piesa „Gemeni”, prin care-și dorește să-i facă pe oameni să se simtă liberi și cool

Eneli a lansat o nouă piesă în limba engleză.

Artista a intrat în portofoliul celor de la Universal Music, cea mai mare casă de discuri din lume, și a lansat piesa „Gemeni”, compusă de ea, alături de Coman Popescu. Melodia vine însoțită și de un videoclip de imagine, regizat de NGM Creative.


Eneli și-a dorit o piesă good vibes și consideră că are un sound diferit față de ceea ce a făcut până acum. 

„Când am scris Gemini, intenţia mea a fost să facem o piesă care să îi facă pe oameni să se simtă liberi și cool. Pentru fiecare piesă, îmi creez un fel de caracter care să transmită mesajul. Iar pentru Gemini, aveam nevoie de un personaj care să fie curajos şi, în acelaşi timp, distractiv. E diferită de ceea ce am făcut până acum, e o piesă mult mai îndrăzneaţă, iar ritmul te face inevitabil să vrei să dansezi”, spune ea.


Cântăreața nu are succes doar în România, ci și în topurile internaționale, cu melodii precum „Tell Me Who” și „Back To Me” în colaborare cu Vanotek, „Save Me” alături de producătorul turc Mahmut Orhan, dar și hit-ul „Mhm Mhm” împreună cu Manuel Riva. Ultima piesă a urcat până pe locul 3 în topul Breakout Billboard Club din Statele Unite și a fost nominalizată în 2016 la MTV Europe Music Awards, la categoria „Best Romanian Act”.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.