Kiss Time Out

Anjelica Huston se alătură spinoff-ului „John Wick” și își reia rolul din serie în noua producție, „Ballerina”

Anjelica Huston revine în lumea lui John Wick, deoarece se alătură distribuției din spinoff-ul producției, „Ballerina.”

Seria populară unde Keanu Reeves are rolul principal este completată acum de un nou film produs de Lionsgate, regizat de Len Wiseman, unde va mai juca și Ana de Armas, recunoscută pentru rolul din „Blonde”, filmul despre Marilyn Monroe.

Shay Hatten s-a ocupat de scenariu, iar acțiunea urmărește o femeie tânără (de Armas), cu abilități de ucigașă, care-și folosește talentele pentru a se răzbuna pe criminalii care i-au omorât familia. În ceea ce o privește pe Huston, actrița își reia rolul Directoarei, șefa organizației Ruska Roma.

Ea a apărut în „John Wick 3 – Parabellum”, într-o scenă savuroasă, cu replici precum: „Mă onorezi aducându-mi moartea la ușa din față?”, atunci când Wick a venit la ea pentru ajutor, după cum notează cei de la Hollywood Reporter.

Mai mult, printre abilitățile personajului său, se numără și talentul de a-i învăța pe dansatorii tineri că arta înseamnă suferință, la fel cum îi învață și pe luptătorii tineri.


Anjelica Huston nu este singura care revine în spinoff, ci Ian McShane își reia rolul lui Winston, managerul Continental, hotelul preferat de asasini, cu reguli aparte și consecințe puternice pentru cei care le încalcă.

„Ideea noului film s-a format în jurul rolului lui Huston din John Wick 3. Actrița este o legendă și face parte din regalitatea Hollywood-ului. Lumea lui Wick a devenit mai bogată datorită ei”, a spus Erica Lee, unul dintre producătorii filmului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.