Keanu Reeves a devenit din nou viral și iubit de Marele Internet, în urma unei discuții cu un fan dintr-un aeroport

Keanu Reeves este adorat la nivel global pentru modestia și umanitatea de care dă dovadă, în orice moment.

Share

Situația din prezent nu face abatere de la cele de mai sus: Andrew Kimmel, un producător TV din America, a făcut publică pe Twitter convesația dintre actor și un fan tânăr, pe aeroportul din New York.

„Keanu Reeves era în avion cu mine, din Londra în New York. Cât așteptam bagajele, un adolescent i-a cerut un autograf, iar apoi a început să-i pună multe întrebări rapide. Keanu a răspuns vesel la fiecare în parte”, a notat utilizatorul.

Kimmel a postat și o fotografie cu Reeves și copilul, pentru a valida informațiile, iar apoi a redat conversația dintre tânăr și vedetă.

Copil: De ce ai fost în Londra?
KR: Am filmat un documentar.
Copil: Te-am văzut online și ai fost la Grand Prix (a pronunțat x-ul)
KR: Da, la Grand Prix (cu accent franțuzesc, fără să-l corecteze). F1! Mașini de curse!
Copil: Conduci?
KR: Nu F1, dar îmi place să merg cu motocicleta.
Copil: Locuiești în NY?
KR: Locuiesc în LA.
Copil: Cât timp stai în New York?
KR: Patru zile! Nu, cinci. Cinci zile.
Copil: De ce ești în NY?
KR: Mă duc la un show pe Broadway.
Copil: Ce show?
KR: American Buffalo! Mamet!
Copil: Unde stai în NY?
KR: În centru.

După discuția de mai sus, utilizatorul a notat pe Twitter: „În acest punct, puștiul nu mai avea întrebări, așa că Keanu a început să-l ia el la întrebări - de ce ai fost în Europa? Ce galerii ai văzut la Paris? Care a fost preferata ta?”


Actorul a fost prezent la cursa de Formula 1 la Circuitul Silverstone din Northamptonshire, deoarece lucrează la un documentar despre sezonul Formula 1 din 2009; seria va avea premiera pe Disney+ în 2023.

Keanu pare un om foarte decent, iar Andrew Kimmel confirmă: „M-am gândit să fac publică interacțiunea asta, deoarece omul este minunat și fix aceste mici momente pot face o diferență majoră în viețile oamenilor. Avem nevoie de mai mulți Keanu!”

Share