Kiss Time Out

Vezi trailerul pentru noua comedie românească „Romina VTM”, cu Nicole Cherry, Tzanca Uraganu, YNY Seby și mulți alții

Prima comedie românească din 2023 are o distribuție ce sigur va rupe la box office.

După ce comedia „Teambuilding” a făcut ravagii la box office și a devenit cel mai de succes film românesc din toate timpurile, anul 2023 va începe cu lansarea unei alte comedii românești care promite să aibă încasări record. 

Este vorba de „Romina VTM”, cu o distribuție din care fac parte foarte mulți artiști care au de fiecare dată piese în trending pe YouTube. Da, cu maneliști, dar și cum trapperi și artiști pop.  

Iată cum sună sinopsis-ul:  

Romina (Nicole Cherry), înfiptă și isteață cum e ea, încearcă să salveze terasa tatălui ei din Costinești. Ca să reușească, e nevoită să își confrunte toate fricile. În peripeția ei, ajunge să se îndrăgostească de Valentino (Rareș Mariș), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planuri de a cânta la chitară pe pietonală pentru a câștiga un ban cinstit. Romina îl ajută pe Valentino să devină artist în toată regula și, fără să își dea seama, Valentino ajunge să semene cam mult cu Gino (Bogdan de la Ploiesti). Între Romina și Gino pare că a fost ceva la un moment dat, iar asta îl face pe Valentino să devină gelos. Cei 3 sunt acompaniați de o gașcă foarte colorată, formată din Narcisa (Cesima Nechifor), Dana (Ana-Maria Guran), Mihai (Costi Max), Pamela (Cristina Pucean), Sebi (Yny Sebi), Bobby (Costel Biju) și Tzancă Uraganu. Va reuși Romina să salveze terasa tatălui ei? Și dacă da, cu ce cost?

Comedia este produsă de Selly, care a investit o sumă uriaș în acest film, iar premiera va avea loc pe 6 ianuarie:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.